Овруцька центральна бібліотека імені Андрія Малишка розпочинає акцію “Теплі шкарпетки для захисників”

  • 98

Фото без описуБібліотеки вже давно перестали бути просто книгозбірнями. Натомість, тепер це сучасні простори, де можна поспілкуватися з однодумцями, обмінятися інформацією, провести час із користю та збагатитися на позитивні емоції, що особливо важливо в нинішній важкий час. А з наближенням сезону холодів у бібліотеках почали робити добрі справи, націлені на допомогу нашим військовим.
Овруцька центральна бібліотека імені Андрія Малишка розпочинає акцію «Теплі шкарпетки для захисників» – це збір теплих шкарпеток для захисників України.
Долучитися до акції та зігріти захисників може кожен – для цього не обов’язково вміти плести шкарпетки. Хто не вміє в’язати, але дуже хоче подарувати теплу пару для військових – може придбати теплі шкарпетки, принести в нашу бібліотеку. Можна принести теплі шерстяні нитки або вживані в’язані речі, які можна розпустити. А ті, хто вміє в’язати, може приєднатися до нас 8 грудня о 11:00 годині на майстер-клас і поділитися своєю технікою в’язання.
Теплі шкарпетки відправляться до наших захисників. Будемо вдячні всім, хто долучиться до акції та допоможе.
Нашу країну боронить чимало відважних людей. Ми пишаємося кожним із них за героїзм та витримку. Віримо, що теплі речі обов’язково зігріють їх та стануть у нагоді.