Шановні ліквідатори!

  • 130

Фото без описуЩорічно 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Цей день нагадує нам про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, які пожертвували своїм життям та здоров’ям заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою нам ще багато років.

Вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність у тих екстремальних обставинах.

Схиляємо голови перед всіма, чиї долі тісно переплелися із найбільшим техногенним лихом в історії людства. Чорнобиль завжди буде нашим спільним болем, символом великого людського горя. Тож нехай ці жахіття залишаться у минулому, а пам’ять про них навчить нас цінувати спокій та надію на світле майбутнє. Хай не згасне світла пам’ять про загиблих, нехай буде повага та шана живим героям-ліквідаторам.

Щиро бажаю всім Вам міцного здоров’я, життєвої енергії, благополуччя, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

Міський голова                          Іван КОРУД