Спортивні змагання приурочені до 31-ї річниці Незалежності України

  • 117

Фото без описуВідповідно до рішення виконавчого комітету міської ради №612 від 18.08.2022 “Про проведення заходів до Дня Державного прапора України, Дня Незалежності України та Дня пам’яті захисників України, які загинули у війні з російським агресором”, 28 серпня відбулись спортивні змагання приурочені 31-й річниці Незалежності України. Розпочались заходи із “рівняння на прапор” та слів привітання від Овруцького міського голови Івана Коруда. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників Овруччини, які загинули внаслідок збройної агресії росії.

 

Директор ДЮСШ Руслан Воробей ознайомив учасників із видами дисциплін у яких брали участь: футбол, парковий волейбол, шахи, теніс настільний, армреслінг.

Учасники змагань показали високий рівень майстерності та жагу до перемоги. У наполегливій спортивній боротьбі переможцями стали  окремо у кожній дисципліні.

Парковий волейбол:

I місце –  ВК “Динамо-Овруч”

II місце –  ВК “Вручий”

III місце – ВК “Фаворит”

Шахи:

I місце –  Ігор Передрій

II місце –  Вікторія Костюченко

III місце – Микола Гетьман

Армреслінг:

I місце – Юрій Гетманенко

II місце –  Максим Левицький

III місце – Володимир Дорошенко

Настільний теніс:

Дівчата

I місце – Ірина Садовник

II місце –  Анастасія Бейтулаєва

III місце – Катерина Зоріна

Хлопці

I місце – Юрій Остапчук

II місце –  Олександр Олексюк

III місце – Іван Дубок

Футбол:

I місце – ФК “Бігунь”

II місце –  ФК “Гладковичі”

Директор ДЮСШ Воробей Р.В. привітав переможців. Переможці були нагороджені грамотами, медалями та сертифікатами на грошову виплату. Вітаємо всіх переможців, учасників змагань та бажає Вам подальших успіхів та перемог.