Новорічна казка для дітей Овруцької міської територіальної громади

  • 372

Фото без описуЗавдячуючи захисникам Збройних Сил, що стоять на варті нашої безпеки,  ми маємо піклуватися про їх родини. Тому 5 січня 2023 року на базі Овруцького ліцею ім. А. Малишка, під патронатом народного депутата України Арсенія Пушкаренка, влаштували новорічне свято для дітей загиблих військових та військових, що боронять нашу землю. Наша мета: відчуття радості у дітей. Адже підтримка та надання допомоги дітям громади є надзвичайно важливим питанням для міської ради, центру надання  соціальних послуг та служб у справах дітей.

Малюки в захваті спостерігали за дійством, яке відбулося на сцені. Казкові герої взаємодіяли з маленькими глядачами та залучали їх до участі.

«Дорогі діти, ми щиро вдячні нашим захисникам, а вашим батькам, дідусям, братам, сестрам за те, що вони боронять нашу землю  від ворога та за можливість зустрітися тут нам сьогодні. Дякую, вам діти, що відгукнулися на нашу ініціативу та відвідали свято. Ми хотіли поділитися промінчиком тепла з вами. Щиро вітаю вас з прийдешніми святами. Нехай Новий Рік завітає до кожного дому з добром і радістю. Переконаний, що цей рік стане переможним. І ваші рідні обов’язково повернуться додому. Вони – Герої, які створюють майбутнє.» - зазначив народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

«Діти, прийміть щирі вітання з Новим роком. Це свято для вас, тому що ваші батьки, діди, брати, сестри далеко від дому захищають нашу країну від ворога. Ваші рідні – Герої, вони роблять дуже важливу справу для майбутнього України та всього українського народу, щоб Україна була вільною, незалежною, суверенною. У нашому залі є діти, батьки яких поклали життя за Україну. Низький уклін дітям, дружинам, батькам за героїзм ваших рідних. Ми у вічному боргу перед вами. Висловлюю вдячність, вам діти, за ваш патріотизм, за вашу волонтерську діяльність, допомогу та підтримку ЗСУ – це дуже їх  зігріває та надихає на бойових позиціях. Діти мають право на свято, тому наш обов’язок робити все можливе, щоб ви відчували завжди підтримку, бо ви – найдорожче, що у нас є, ви наша надія та гордість, наше щасливе майбутнє. Бажаю вам здоров’я, щастя та радості. Нехай цей рік стане роком Перемоги. Слава Україні! Героям Слава!» - відмітив міський голова Іван Коруд.

У підсумку чарівної новорічної атмосфери, яку створили працівники та вихованці ЦДЮТ спільно з працівниками відділу культури, більше 800 малих гостей отримали солодкі подарунки, за сприяння народного депутата Арсенія Пушкаренка та власника ТОВ «Твій хліб» Миколи Іскри.