Різдвяні дива продовжуються

  • 137

Фото без описуНоворічно – різдвяні свята – це особливі для дітей дні, тому відповідні служби Овруцької міської ради, на чолі з міським  головою Іваном Корудом, продовжують створювати відчуття новорічної казки для найменших мешканців Овруцької територіальної громади.

З цієї нагоди, 9 січня 2023, Овруцький ліцей ім. А. Малишка вкотре тепло зустрів 230  малих гостей громади, батьки яких служать у добровольчому формуванні територіальної громади та Першому відділі Коростенського РТЦК та СП.

Особливим моментом для дітей була поява казкових героїв. Малеча поринула у чарівний світ новорічного дійства: повторювали танцювальні рухи за казковими героями, брали участь в іграх та розгадували загадки. Цю невгамовну радість дітям подарували колективи Центру дитячої та юнацької творчості спільно з міським будинком культури.

Зворушливо привітав дітей міський голова Іван Коруд: «Діти, вітаю вас та ваших рідних з прийдешніми святами. Ворог  хоче позбавити вас свята, але ваші мужні батьки, матері, дідусі, брати, сестри міцно тримають зброю у руках, захищаючи вас дітей, український народ та всю Україну. Вони відстоюють кожен клаптик рідної землі. Війна змусила вас, діти, і ваших рідних відтермінувати частину планів, проте, впевнений, що прийдешній рік стане роком нашої спільної Перемоги, після якої ми обов’язково усе відбудуємо. Сьогодні малеча, поряд з дорослими, виборює волю та незалежність України. Юні волонтери, пишаюся вами та сердечно дякую, за те, що організовано допомагаєте ЗСУ: хтось виготовляє окопні свічки, хтось плете сітки, а хтось збирає кошти для потреб ЗСУ. Працюємо злагоджено та згуртовано, кожен на своєму фронті робимо неймовірні речі заради мирного майбуття, захоплюючи світ своєю мужністю та стійкістю. Тому Україна буде суверенною та незалежною державою. Слава Героям! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!»

Висловлюємо слова щирої подяки благодійникам: директору ЖОВМБФ "Допомога дітям Чорнобиля" Володимиру Фещенку, Світлані Калістратовій, та Міжнародній Асоціації бізнесменів України й Туреччини, яку очолює Бурак Пехліван - представнику Асоціації  пані Ірині, за надання дітям солодких новорічних подарунків, адже творити добро - це прекрасно, коли посміхаються діти, коли їхні оченята сяють від захвату.

Такі події назавжди залишаються в пам’яті дітей.