Ще один автомобіль для військових ЗСУ

  • 212

Фото без опису11 січня 2023 року, для потреб військових, було передано автомобіль Volkswagen, який вже сьогодні попрямував на передову. Цього разу доставку даного автомобіля із - за кордону здійснили жителі громади Сергій Ткачук та Андрій Аркаєв, за що і висловлюємо їм подяку. Черговий (сьомий) автомобіль,  слугуватиме військовим ЗСУ.

Міський голова Іван Коруд зазначив: «Ми постійно спілкуємося з Героями на передовій та прислуховуємося до їх потреб. Тому було вирішено зробити різдвяно – новорічний подарунок для наших захисників: придбати автівку, адже потреба військових у транспорті сьогодні колосальна. Сердечно дякую, кожному і кожній, хто долучився до спільної справи. Першими ініціативу підтримали освітяни, на чолі з головою Ради директорів закладів освіти Овруцької міської ТГ Анатолієм Невмержицьким, до них долучилися колективи КНП «Овруцька міська лікарня» та ПАТ «Овруцький хлібозавод», приєдналися  й працівники Овруцької  міської ради. Окремої подяки заслуговують волонтер – доброволець Тарас Кобилинський з м. Овруч,  та небайдужі люди, що підтримали Тараса та спільно зібрали 10 000 грн.  Щиро вдячний юному волонтеру, Богдану Завадському та його сім'ї. Хлопець запропонував мамі  Ілоні  Завадській шити сумки, розфарбовувати  їх у патріотичному стилі та продавати. Мама підтримала сина,  займаючись хорошою справою, вони  зібрали 2 100 грн на машину для військових. Окрім цього, Богдан власноруч виготовив оберіг для захисників, що буде слугувати захистом для військових.  Тож і не дивно, що за такий вагомий внесок, саме Богдану випала честь передати ключі від авто військовим.

Не перестаю пишатися та дякувати й іншим юним волонтерам, які  не стомлюються робити добрі справи та свої вироби постійно передають військовим: плетуть сітки, роблять окопні свічки, збирають кошти на потреби ЗСУ,  малюють. Таким чином надихають захисників, зміцнюють бойовий дух та  нагадають, за кого і за що боронять рідну землю  Герої, і як чекають на перемогу діти.

Разом вистоїмо, бо Україна – понад усе! Слава Героям! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!»