В Овруцькій громаді відбулись благодійні концерти Заслуженої артистки України Олени Білоконь в рамках туру «Все буде Україна»

  • 126

       Фото без опису З 19 по 24 січня 2023 року в Овруцькій громаді відбулись благодійні концерти Заслуженої артистки України Олени Білоконь в рамках туру «Все буде Україна». Окрім позитивних емоцій та духовного збагачення,  які дарує артистка слухачам в такий непростий для українців час,  під час концертів відбувається збір коштів на підтримку Збройних Сил України.

     Загалом, по Овруцькій громаді відбулось 6 концертів, під час яких було зібрано 48500 грн. Ці кошти було передано матерям загиблих Героїв Овруччини Ользі Башинській та Тетяні Коронській, які займаються волонтерською діяльністю та формують допомогу нашим воїнам відповідно до їх запитів з подальшою доставкою цієї допомоги в найгарячіші точки ведення боїв з окупантами.

    Частину цих коштів буде спрямовано на лікування Захисника Шваба Євгенія Петровича, нашого земляка, який захищаючи Україну та її народ, отримав дуже тяжкі поранення та потребує значної суми коштів на реабілітацію.

     Щиро вдячні Олені Білоконь за її щире серце та благородну справу! Дякуємо усім тим, хто долучився до збору коштів, тим самим наближаючи нашу перемогу!

    Низький уклін і безмежна вдячність матерям наших Героїв, адже втративши найдорожче, що є в їхньому житті – своїх дітей, вони зараз роблять все можливе, аби інші матері, батьки, діти дочекались повернення своїх рідних додому живими…