Відбулася зустріч Радника Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин Івана Ангеліна із родинами безвісти зниклих  та полонених Захисників України

  • 208

Фото без описуОвруцький міський голова Іван Коруд висловлює слова щирої вдячності Раднику  Уповноваженого  з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин Івану Ангеліну  та регіональному координатору по Житомирській області в справах безвісти зниклих осіб за особливих обставин Валентині Волковій за змістовну зустріч з  родинами безвісти зниклих  та полонених Захисників України, яка відбулася сьогодні, 25 лютого 2023 р. у тимчасовому залі засідань Овруцької міської ради ("Пункт Незламності»).

Сердечна подяка, від очільника громади - волонтерці, мамі загиблого Героя Юрія Башинського - Ользі Башинській за сприяння даної зустрічі та за її значну підтримку родин загиблих і полонених Захисників, а також родин, рідні яких захищають Україну та за значну допомогу військовим. Нехай її доброта, повернеться до неї сторицею.

Доземний уклін та щира шана від керівника Овруцької міської ради,  для всіх присутніх родин безвісти зниклих  та полонених Захисників України за їх терпіння, віру у Перемогу та витримку.

Слава Героям! Слава Україні!