Хочеш бути юним героєм без зброї?

  • 83

Фото без описуХочеш бути юним героєм без зброї? Приєднуйся до Руху юних пожежних - рятувальників! Клацати на посилання  https://linktr.ee/young_firefighters_ukraine обирай свій регіон та заповнюй анкету

Герої без зброї носять форму ДСНС! 

У кожного героя повинні бути помічники – юні рятувальники, котрі надалі продовжать їх справу. Тож ми пропонуємо для дітей стати помічниками наших героїв та бути на варті безпеки!

Що на вас чекає? 

По-перше, ви завжди будете бажаним гостем у будь-якому пожежно-рятувальному підрозділі! А по-друге, ви матимете особистий суперкостюм героя-рятувальника.

Крім цього на вас чекає тісна співпраця зі справжніми пожежними - рятувальниками, вивчення рятувальної справи, кіносемінари, літні табори, спільні челенджі та інші заходи, які сприяють вивченню правил безпечного життя. 

Ви станете частинкою активного соціального життя школи та громади та зможете допомагати реалізовувати один з важливих напрямків нашої служби - запобігання виникненню надзвичайних ситуацій! Адже безпечне життя закладається саме з дитинства, і тут нам не обійтись без юних помічників.

Зацікавився? Не барись – прийшов час діяти та посилити осередок безпеки!