Урочистий захід для комунальних підприємств Овруччини

  • 190

Фото без описуСьогодні, 19 березня, своє професійне свято відзначають люди, без яких громада не могла б функціонувати – працівники житлово-комунального господарства. На Овруччині діє чотири комунальних підприємства: КП «Гарне місто", КП "Відродження", КП "Овруч" та КП "Водоканал", які забезпечують комфортне проживання населення.
17 березня, за участі міського голови Івана Коруда, відбувся урочистий захід для комунальних підприємств.
Очільник Овруцької громади Іван Коруд разом із начальником відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Олександром Редчицем теплими словами привітання й вдячності звернулися до  колективів комунальних підприємств громади.
Грамотами Овруцької міської ради нагороджено 20 працівників комунальних підприємств, які плідно та якісно виконують свою роботу.
"Не було б добробуту громади без роботи комунальних служб. Це стосується як міста, так і 90 населених пунктів громади. Час віддячити за вашу роботу, подякувати за той величезний подвиг, який Ви постійно демонструєте, особливо, з першого дня війни, адже жоден із вас не покинув свого робочого місця, залишилися поряд з людьми та самовіддано виконували й виконуєте свою роботу. Це для нас усіх приклад стійкості, приклад самовідданості, приклад патріотизму, завдячуючи вашій цілодобовій, злагодженій, наполегливій роботі по створенню фортифікаційних та інженерних споруд, які виконували вдовж кордону у перші дні війни, ворога не було допущено на територію нашої громади.", - підкреслив  міський  голова Іван Коруд та побажав від імені усієї громади міцного здоров’я усім родинам, скорішої Перемоги України, і щоб найскоріше повернулися усі наші Герої-Захисники у чистий, доглянутий, охайний рідний край. 
Згадали загиблих Захисників України, зокрема, Анатолія Сергійовича Грищука, який до мобілізації працював у КП "Відродження" та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.
Для присутніх звучала низка патріотичних вітань з нагоди професійного свята.