З Овруцької громади для воїнів ЗСУ передано наступні 3 транспортні засоби

  • 184

Фото без описуВ Овруцькій міській раді оперативно реагують на звернення військовослужбовців. Тож, коли вкотре надійшов запит від Захисників щодо придбання транспортних засобів, було прийнято відповідне рішення щодо позитивного розв'язання даного питання.

Тому, не зволікаючи, очільник громади Іван Коруд, 17 березня 2023 р. здійснив чергову поїздку на Схід України (цього разу міста Краматорськ та Куп'янськ), щоб передати наступні три машини для наших захисників: KIA SORENTO (було придбано попередньо за кордоном)    та два УАЗи, які предоставили для військових директор КП "Гарне місто" Павло Грищенко та  директорка КНП "Овруцька міська лікарня" Валентина Шубан.

Захисники 77 ОАеМБр отримали позашляховик KIA SORENTO. УАЗи слугуватимуть бійцям 139 окремого батальйону.

 Місцевий підприємець Олег Скорецький надав автомобіль Mercedes для перевезення автівок на фронт. Доставку вантажу на передову, не вперше, здійснив досвідчений водій Петро Мошківський.

 У цей важкий час, коли наші захисники борються за мир і свободу рідної землі, кожна допомога є надзвичайно важливою. Тому, окрім автомобілів, військовим було передано три генератори від благодійної організації «Синьо-жовтий хрест», яка знаходиться в німецькому місті Кельн. Поласують наші Герої смаколиками від ТОВ "Твій хліб", які їм передані керівником Миколою Іскрою. Не будуть зайвими для бійців і павербанки, які для них придбали небайдужі мешканці нашої громади. Вчителі Ігнатпільського ліцею, на чолі із директоркою Мариною Левицькою, активно підтримали військових: закупили теплі носки для них та харчові продукти. Діти молодшої та середньої ланок даного ліцею, надихнувшись прикладом дорослих, активно включилися у роботу й передали малюнки та обереги для Захисників, які вони виготовили власноруч. Жителька м. Овруч Віра Барановська, переймаючись здоров’ям бійців, передала теплі в’язані носки. Приватний підприємець Олександр Бородій надав для Захисників харчові продукти.

"Тримаємо міцний тил, допомагаємо хлопцям ЗСУ здобути перемогу над ворогом! Висловлюю свою вдячність всім, хто долучається до збору допомоги, будь то гуманітарна чи фінансова допомога. Без вашої підтримки, ми не могли б отримати все необхідне для наших Захисників. Безмежно вдячний нашим захисникам на фронті за хоробрість, стійкість і незламний бойовий дух. Слава Україні! Слава Героям!", - відмітив міський голова Іван Коруд.

Міський голова Іван Коруд індивідуально відвозить вантажі на прифронтові території, адже бійцям важливо, що про них не забувають і підтримують у громаді.

 "Головне, що при особистих зустрічах з військовими на лінії фронту, додатково вирішується ряд важливих питань щодо їх потреб.", - зазначив керівник громади.

Загалом, від початку повномасштабної війни,  на потреби ЗСУ від громади передано 15 автомобілів.