ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 162

ОБҐРУНТУВАННЯ 
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови 
КМУ №710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» 
(за змінами)
Замовник: Овруцька міська рада, код ЄДРПОУ 04053370
Місцезнаходження: 11101, Житомирська область, м. Овруч, вул. Т.Шевченка, 31-А
Найменування предмета закупівлі: Формений одяг (комплект літньої форми) (ДК 021:2015: 18110000-3 Формений одяг)
Вид процедури: відкриті торги з особливостями
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-15-011848-a
Очікувана вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі: 600 000 грн з ПДВ.
Очікувана вартість Товару визначена згідно з наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (зі змінами). При визначені очікуваної вартості закупівлі здійснено аналіз ринку, розглянуто загальнодоступну інформацію, яка міститься у відкритих джерелах (на сайтах постачальників, дані в електронній системі закупівель prozorro), а також використано інформацію отриману шляхом проведення усних ринкових консультацій.
Інформація про необхідні технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: 
ВСЬОГО: 275 комплектів
Строк постачання товару: до 01 травня 2023 року.
Місце постачання: 11101, Житомирська обл., м. Овруч, вул. Т.Шевченка, 31-а
Посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «або еквівалент».
1. Технічний опис та зовнішній вигляд виробу
Форма складається:
- Куртка літня та Штани літні :
Куртка та штани виготовлені з міцної тканини високої щільності, яка відмінно тримає форму, стійка до прання, не вигоряє.
Застібка кітеля: блискавка+липучки
Застібка штанів: блискавка та ґудзик
Комір на липучці.
На кителі передбачені кріплення шевронів на рукави та груди.
Вільний крій штанів.
На кителі та штанах є достатня кількість кишень.
Склад тканини: 80% бавовна, 20% поліестер. (65% бавовна, 35% поліестер)
- Футболка (95% бавовна, 5% еластан)
- Кепка літня з регулюванням об’єму: Виріб складається з головки та козирка.
Сезон: ЛІТО
Колір: піксель
Кількість комплектів: 275 шт.
Розміри будуть узгоджуватись з Учасником-Переможцем на етапі підписання договору.
Інші вимоги до товару
1) Товар (виріб) повинен бути укомплектований інструкцією або керівництвом по догляду.
2) Товар повинен бути новим, раніше не використовуватись, терміни та умови його зберігання не порушені; якість Товару підтверджується Паспортом якості на виріб (товар) або Сертифікатом якості на виріб (товар) або сировину, з якої виготовлено дану продукцію.
3) Товар постачається в упаковці, що забезпечує захист його від пошкодження або псування під час транспортування та зберігання. На упаковці зазначаються: назва товару, логотип фірми-виробника, країна виробника, умови зберігання.
4) Товар, що постачається, та тканина, з якої виготовлений товар повинні відповідати технічним, якісним та інші характеристикам товару, зазначеним у оголошенні.
5) Всі витрати по пакуванню та доставці несе Постачальник;
6) Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе Постачальник.
7) Товар повинен бути новий та такий, що не був у використанні, без видимих недоліків, а саме: пошкоджень, потертостей, тріщин, плям і розводів. Конструкція і форми товару повинні забезпечувати цільове призначення, зручність і комфорт користування ним. Матеріали, застосовані для виготовлення товару, повинні бути не токсичні.
8) Якість запропонованого товару повинна відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами, правилами (ГОСТ, ДСТУ, ТУУ), характеристикам та замовленню Замовника.
Для підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним та якісним показникам, встановленим замовником, учасник повинен надати копії документів, що засвідчують якість товару на кожну окрему одиницю закупівлі або на матеріали, з яких виготовляється кожна окрема одиниця закупівлі, а саме на вибір: Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або сертифікат (декларація) якості (відповідності) чи інший документ, що підтверджує якість виробів.
9) Учасник в складі пропозиції вказує країну походження товару, виробника товару, його місцезнаходження.
10) Доставка, розвантажувальні роботи здійснюється силами Постачальника та коштом Постачальника (надати відповідний гарантійний лист у складі тендерної пропозиції).
11) Товар повинен постачатися в спеціальній упаковці, яка відповідає характеру такого товару і захищає його від пошкоджень під час постачання.
12) Товар повинен передаватись за адресою Замовника разом із документами, що посвідчують його якість (сертифікати та/або паспорти якості від виробника чи інші документи що підтверджують якість).
13) Учасник повинен гарантувати якість Товару, що пропонується ним до постачання Замовнику, та надає гарантію на Товар не менше 1 місяця (надати відповідний гарантійний лист у складі тендерної пропозиції із зазначенням гарантійного строку (терміну) на Товар, що пропонується Учасником).
14) Якщо учасник не є виробником товару:
- надати договір(із виробником(ками) товару, дійсний(і) на строк поставки товарів;
- оригінал авторизаційного листа від виробника про надання повноважень учаснику торгів на продаж (реалізацію) товару у необхідній кількості, якості та у потрібні терміни, виданим із зазначенням замовника торгів та номером оголошення, що оприлюднене на Веб-порталі з питань публічних закупівель.
15) Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції таблицю відповідності запропонованого учасником товару технічним вимогам замовника із зазначенням всіх технічних, якісних, кількісних характеристик та торгової марки виробника запропонованого учасником товару:
16) Під час виконання умов договору про закупівлю Учасником повинні застосовуватись заходи із захисту довкілля, про що Учасник надає довідку.
17) Учаснику необхідно надати наступні документи:
фото товару, який є предметом закупівлі;
довідка довільної форми, що містить інформацію про виробника;
лист-гарантія щодо можливості поставки товару до 01 травня 2023 року.
Гарантійний лист, що протягом 2-3 днів буде надано зразки товару Замовнику торгів.