Коротко про впровадження ініціатив ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

  • 151

Фото без описуПід час проведення дня відкритих дверей Житомирського регіонального офісу Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe Овруцька громада презентувала свою співпрацю в рамках "Кращих практик", починаючи із:

2018 

Початок співпраці - супровід з написання Стратегії розвитку громади. Семінари, тренінги, круглі столи, консультації та навчальні візити. Результатом стала розроблена та затверджена Стратегія розвитку Овруцької громади до 2027 року.

Участь в проєкті зі створення Центрів надання адміністративних послуг, в рамках якого в громаді було створено сучасний ЦНАП.

2019

Впровадження проєкту «Поводження з ТПВ на муніципальному рівні». В рамках даного проєкту були пройдені навчання спеціалістами міської ради та комунальних підприємств, отримано досвід впровадження системи поводження з ТПВ на вітчизняних підприємствах, у громадах та Словенії. Свою історію успіху у впровадженні даного механізму громада могла презентувати під час Всеукраїнського форуму «Зелена інфраструктура для громад».

2020

Посильний внесок @ULEAD з Європою/ULEAD with Europe  ULEAD з Європою в Житомирській області  було зроблено й під час боротьби з коронавірусною пандемією. Так, Овруцька територіальна громада вкотре отримала змогу відчути дружнє плече міжнародних партнерів та отримати захисні маски, антисептики, інформаційні буклети. Завдяки підтримці @ULEAD з Європою/ULEAD with Europe  вдалось стримати стрімке поширення коронавірусної інфекції в громаді. В тому числі це мало позитивний вплив на морально-психологічний стан жителів громади, які були поінформовані та захищені.

2021

Участь у всіх оголошених конкурсах @ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Проведено онлайн – навчальний візит зі стратегічного планування в Будинку децентралізації м. Київ.

2022

Завдяки професійній роботі залучених спеціалістів, експертів @ULEAD з Європою/ULEAD with Europe ми отримуємо не тільки фахові навчальні програми, консультації, обміни досвідом, а й вміємо використовувати набуте на благо громади в залученні фінансування з різних джерел на реалізацію проєктів розвитку Овруцька міська рада 

Слова вдячності за підтримку!

 

#ULEAD #Овруцька_громада #ULEADwithEurope

#розвиток #відновлення #відродження

#співпраця