Овруцький міський голова Іван Коруд у день світлого Христового Воскресіння відвідав позиції військових

  • 119

Фото без описуБагато Захисників, які боронять кордон нашої держави на території Овруччини, на жаль, зустрічають Великдень в окопах. 
На знак глибокої вдячності та пошани, в день світлого Христового Воскресіння, Овруцький міський голова Іван Коруд разом зі старостою Великофоснянського старостинського округу Сергієм Кругляном  відвідали позиції захисників, щоб підтримати воїнів, привітати їх з Великодніми святами, а також пригостити пасками, які для них передав ПП Євгеній Двораковський.
Очільник Овруцької громади Іван Коруд зазначив: "Наші захисники мають відчувати підтримку та вдячність від кожного з нас, бо завдячуючи їм Овруччина живе сьогодні у відносно мирних умовах.
Від щирого серця дякую військовим Збройних сил України, Національній поліції, членам Добровольчого формування ТГ №1, Держприкордонслужбі за цілодобове забезпечення безпекових заходів у всіх населених пунктах громади та за забезпечення громадського порядку. 
Христос Воскрес! Вітаю зі світлою Пасхою! Нехай Ваш сильний характер і світла душа допомагають у досягненні високих результатів. Ви мудрі, сміливі, відважні та мужні. Бажаю Вам родинного добробуту та міцного здоров'я! Нехай Бог охороняє Вас від усіх бід! 
У глибокій скорботі схиляю голову перед світлою пам'яттю загиблих Героїв.
Вірю, що Великдень,  це – перемога життя над смертю, що Україна неодмінно переможе підступного ворога та повернеться до мирного життя.
Христос Воскрес! Воскресне Україна!
Спільно крокуємо до Перемоги!
Слава Героям! Слава Україні!"