Привітання міського голови Івана Коруда з Днем прикордонника!

  • 223

Фото без описуШановні прикордонники!

Дорогі ветерани!

 

Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем прикордонника!

Прикордонник – це професія шанована, важлива та водночас небезпечна.

Ви - вартові державних рубежів, ваша служба – це опора нашого захисту, надійний спокій всієї країни. Охороняти кордон – означає берегти Батьківщину, адже, кожен знає: кордон – це початок країни, нації, традицій та культури.

Сьогодні, коли вся Україна живе в умовах війни, вам важко, як і кожному з нас, на жаль,  країна – посіпака Білорусь продовжує підтримувати збройну агресію росії проти України, але Ви гідно стоїте на захисті країни та її територіальної цілісності, пильнуєте кожен сантиметр рідної землі, з честю виконуєте свій конституційний обов'язок, вірні присязі та українському народу.

Висловлюю глибоку вдячність кожному і кожній, хто  зі зброєю в руках боронить рідну землю, за Вашу мужність, самовідданість, високий професіоналізм.

Схиляю голову перед світлою пам'яттю тих Героїв, хто поклав своє життя за Україну. Вони назавжди залишаться в нашій пам'яті.

Нехай кожен Захисник повернеться здоровим до рідної хати з українською перемогою, адже в нас одне, спільне побажання - перемога. Робимо все заради перемоги України. 

Бажаю усім, хто присвятив своє життя прикордонній службі, міцного здоров’я, невичерпних сил, витримки, поряд надійних друзів, життєвих гараздів та мирного неба!

Разом до перемоги! Слава прикордонникам України! Слава Героям! Слава Україні!

 

З повагою, міський голова                                         Іван Коруд