В Україні створено Національний портал з імунізації

  • 95

    Фото без опису З метою покращення інформування населення та популяризації рутинних щеплень серед дітей та дорослих в Україні створено Національний портал з імунізації https://vaccine.org.ua/, який символічно запущено в роботу напередодні Європейського тижня імунізації 2023.

     Цей портал розроблено за ініціативи Голови Національної технічної групи експертів з імунопрофілактикиФедора Лапія, за підтримки Міністерства охорони здоровя України  , ДУ «Центр громадського здоровя» МОЗ України»,      агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

     Національний портал з імунізації покликаний стати національним джерелом достовірної інформації про імунізацію дітей та дорослих, для медичних працівників та пацієнтів, за прикладом подібних порталів в США та країнах Євроспільноти.

        Цільова аудиторія порталу з імунізації дуже широка, він розрахований як на медичних працівників, так і для всього населення України.

     Портал розширює можливості спілкування щодо безпеки, ефективності та використання вакцин у широкій спільноті пацієнтів, батьків, медичних державних установ у сфері охорони здоровя.

         Національний портал з імунізації https://vaccine.org.ua/

Фото без опису