РОЗПОРЯДЖЕННЯ Овруцького міського голови від 01.05.2023 року № 72-к Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Хлуплянського старостинського округу Овруцької міської територіальної громади

  • 246

Фото без описуФото без опису    

УКРАЇНА

Овруцька міська рада

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Овруцького міського голови

від 01.05.2023 року                    № 72-к

 

Про  проведення громадського обговорення кандидатури старости Хлуплянського старостинського округу Овруцької міської територіальної громади

 Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42, ст. 54-1 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах на території Овруцької міської територіальної громади, затвердженого рішенням Овруцької міської ради від 22.10.2021 року №918, з метою залучення громадськості до обговорення кандидатури старости Хлуплянського старостинського округу та визначення рівня підтримки кандидатури старости:

1. Провести громадське обговорення кандидатури на посаду старости Хлуплянського старостинського округу – Невмержицького Руслана Васильовича (за строковим трудовим договором, до дня виходу на роботу основного працівника).

2. Затвердити текст оголошення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Хлуплянського старостинського округу Овруцької міської територіальної громади згідно з Додатком №1.

3. Громадські обговорення провести 14 травня 2023 року об 11.00 годині в приміщенні Хлуплянської філії Покалівського ліцею Овруцької міської ради у формі громадських слухань та опитування жителів Хлуплянського старостинського округу (з оформленням підписних листів) про підтримку запропонованої Овруцьким міським головою кандидатури Невмержицького Р.В..

4. Призначити відповідальних осіб за організаційне забезпечення проведення громадського обговорення кандидатури старости вищевказаного старостинського округу Овруцької міської територіальної громади та оформлення підписних листів згідно з Додатком №2 до даного розпорядження.

5. Відповідальним особам, призначеним даним розпорядженням, забезпечити:

5.1. належне інформування жителів старостинського округу про проведення громадського обговорення;

5.2. оформлення підсумкового протоколу громадського обговорення;

5.3. опитування громадян у формі заповнення підписних листів, з дотриманням належних протиепідемічних заходів.

5.4. оприлюднення оголошення про проведення громадського обговорення на вебсайті Овруцької міської ради, на вебсторінці міської ради в соціальній мережі «Фейсбук».

6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Овруцький міський голова                                                         Іван КОРУД

 

 

Додаток №2

До розпорядження міського голови від 01.05.2023 р. №72-к

СПИСОК

відповідальних осіб

за організаційне забезпечення проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости Хлуплянського старостинського округу Овруцької міської територіальної громади 

  1. Кисіль Віктор Леонідович – секретар Овруцької міської ради,
  2. Башинський Володимир Іванович – начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та комунікацій з громадськістю,
  3. Савченко Марина Іванівна – начальник відділу документообігу та організаційно-кадрової роботи,
  4. Желюк Людмила Василівна – адміністратор ВРМ відділу ЦНАП,
  5. Кондрашова Галина Степанівна – головний спеціаліст відділу документообігу та організаційно-кадрової роботи,
  6. Невмержицька Світлана Миколаївна – адміністратор ВРМ відділу ЦНАП,
  7. Харченко Світлана Миколаївна – секретар керівника,
  8. Стогодюк Тетяна Леонідівна – провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунікацій з громадськістю.