Привітання міського голови Овруцької громади Івана Коруда з Днем Європи

  • 127

Фото без описуДорогі Овручани!

Сьогодні все європейське співтовариство відзначає День Європи. 

Кожна людина цивілізованого світу знає: День  Європи для України особливий –  українці зустрічають його в умовах війни.  Весь український народ героїчно відстоює, від рашистської навали, не тільки демократію, незалежність, свободу, історію, культуру рідної України, а також свободу всієї Європи.

Україна та українці показали світові свою силу та стійкість,  довели  свою відданість європейським цінностям. Сьогодні очевидно, що майбутнє Європи неможливе без України і майбутнє України неможливе без Європи. Вибір українського суспільства – це бути в європейській родині країн. Український народ  платять високу ціну за бажання бути частиною цивілізованого світу.

Тому українці – це нація, яка чи не найбільше заслуговує називатися європейцями.

День Європи – це також чудовий привід висловити подяку Європейському Союзу за підтримку та  допомогу у боротьбі з російськими окупантами.

Щиро дякую містам-побратимам  Хощно, Цедри-Вельке, Заверце (Польща), Оберндорф (Німеччина), народам Естонії та Франції та всьому світові за підтримку та допомогу нашій громаді.

Дякую кожному жителю Овруцької громади  за вашу щоденну, щиру, самовіддану працю, за  допомогу військовим, витримку, та рішучість на шляху до нашого спільного Європейського майбутнього.

Бажаю Вам здоров’я, добробуту та миру після перемоги над світовим рашистським злом!

Разом  – до перемоги у війні за незалежність, відновлення миру та демократичних цінностей!

З повагою, міський голова               Іван Коруд