Вітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Міжнародним Днем медичної сестри

  • 88

Фото без описуДорогі медсестри нашої громади!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Міжнародним Днем медичної сестри. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу. Складно  уявити нашу медицину без медичної сестри. Саме ви виконуєте всі призначення лікаря, а своєю турботою та небайдужим, теплим слово відіграєте велику роль у процесі видужання хворого. Ваша робота вимагає душевної теплоти та терпіння, надзвичайних професійних навичок.

І це все ви демонструєте кожного дня. Час віддячити за вашу роботу, подякувати за той величезний подвиг, який Ви постійно демонструєте: з першого дня війни, залишилися поряд з людьми та самовіддано виконували й виконуєте свою роботу: під час повітряної тривоги на своїх руках спускаєте хворих в укриття, рятуєте людські життя.  Це для нас усіх приклад стійкості, приклад самовідданості, приклад патріотизму.

Дякую за вашу працю та бажаю міцного здоров’я і добробуту вам, вашим рідним і близьким. Хай у ваших домівках завжди панують мир і злагода, у серцях – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай збудуться всі ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються поруч! Нехай щастя буде вірним супутником, а злагода та добробут у родині завжди дарують насолоду! Зичу нових професійних успіхів!

Зі святом! Натхнення і успіхів вам!

 

З глибокою повагою та

найкращими побажаннями           

міський голова                                                              Іван Коруд