Вітання міського голови Івана КОРУДА з Днем Матері

  • 371

Фото без описуДорогі жінки, любі наші матері!

Вітаю Вас з Днем Матері. Материнство – дар Божий, основа сім’ї, роду і народу. Саме материнські настанови є головними дороговказами на життєвому шляху дитини, а її любов – найнадійнішим оберегом.  Тому кожен із нас несе в душі єдиний і неповторний образ найріднішої людини – образ своєї МАМИ. Не дивлячись на те, скільки нам років, нам завжди треба мама, її  ласка, щирий погляд та безмежна любов.

 

Щиро бажаю, щоб кожен день наших Матерів був світлим та радісним, але, на жаль, вже другий рік поспіль їх життя обпалене війною.

Кожна Мати, зі сльозами на очах, щоденно звертається до Всевишнього, щоб зберіг наших славних воїнів. Материнська  молитва - невидимий омофор, який вкриває і захищає Україну, кожного захисника, кожну сім’ю і дитину. Ви ревно вимолюєте мирний завтрашній день українській землі.

 

Велика вдячність Матерям, які народили та вихавали  справжніх і вірних синів та дочок своєї Батьківщини: ваші рідні - Герої, які неймовірними зусиллями, не шкодуючи власного життя, захищають рідну землю від ворога. Нехай кожен із них,  здоровим та з перемогою, повернеться до рідної хати.

 

У щирому співчутті, вклоняюся перед кожною Мамою, в якої  проклята війна забрала сина, чи дочку: ви народили  та виховали істинних патріотів.  Ця втрата непоправна для кожного з нас. Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – вічна пам'ять та слава новітнім Героям України!

 

Висловлюю вдячність жінкам, які стали турботливими матусями для дітей-сиріт. Ви – уособлення доброти та милосердя; своєю щоденною безмежною любов’ю зігріваєте серця дітлахів у своїх родинах, зцілюєте дитячі душі.

 

Низький уклін і щира подяка кожній Матері  за ласку і ніжність, витримку і материнську любов, благословення та мудрі поради.

Міцного здоров’я, щастя, радості та перемоги, дорогі матері.

Поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів.

Бережіть себе і свої родини. Нехай у ваших оселях панує мир і злагода! Опіки і благодаті Вам від Богородиці!

 

З глибокою повагою, міський голова                              Іван КОРУД