Рідні загиблих Героїв Овруччини взяли участь у заходах присвячених Дню Матері, які відбулися у м. Київ

  • 212

Фото без описуЩоб висловити данину поваги до жінок, що народили і виховали справжніх патріотів рідної землі, на передодні Дня Матері, за ініціативи матері, загиблого Героя Юрія Башинського, Ольги Башинської та сприяння міського голови Івана Коруда, Овруцькою міською радою було організовано поїздку в м. Київ для матерів та дружин Захисників, що героїчно загинули захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. У заходах присвячених Дню Матері, що відбулися у м. Київ 12.05.2023 р. взяли участь 43 члени родин загиблих воїнів з Овруччини.

Біля Стіни Героїв  полеглих за Україну під Михайлівським Златоверхим монастирем відбувся молебень за загиблими українськими воїнами, присутні мали можливість запалити лампадки в пам'ять про своїх рідних та поставити квіти до стіни, на якій розміщені фотографії Захисників, що відали своє життя за Україну та майбутнє українського народу.

Окрім того, делегація мам та дружин пройшлася пішою ходою до Майдану Незалежності, де встановили прапорці з іменами свої рідних та внесли записи про них у Книгу Пам’яті, щоб залишити в історії згадку про новітніх Героїв України, як приклад мужності для наступних поколінь.

Слава Матерям Героїв!

Вічна пам'ять і Слава Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!

Слава Героям!

Слава Україні!