Для Збройних сил України передали ще один автомобіль

  • 120

Фото без описуНещодавно до Овруцької міської ради, з офіційними листами від військових частин, звернулися наші земляки, які наразі боронять кордони держави на передових позиціях, з проханням допомогти придбати автомобілі, яких вони потребують.

У відповідь колективом Овруцької міської ради було організовано збір коштів (сума їх внеску   – 130 760 грн), до збору коштів долучилися й самі військові, які передали 90 000 грн; сім’я Віктора та Галини Лєйкіних з Овруча (подружжя щомісяця передає на потреби ЗСУ: 2000 грн), ще один житель Овруча – Михайло Шваб щомісячно робить свій внесок у розмірі 500 грн,  500 грн надійшло від Аліни Шваб, 21 200 грн передав Сергій Круглян староста Великофоснянського с/о – саме цю суму зібрали 7 березня під час благодійного концерту в с. В. Фосня.

За зібрані кошти, придбали два автомобілі для військових, спальники та газові балони.

21 травня, один із  автомобілів Jeep Grand Cherokee,  було передано нашим Захисникам. Другу автівку відправлять новим власникам на передову, після проведення повного технічного огляду.

«Хочу від імені всієї Овруцької громади щиро подякувати водіям-волонтерам: Андрію Аркаєву, Сергію Ткачуку та Івану Годлевському за їхню громадянську позицію, та доставку автомобілів із – за кордону, адже це далеко не перші автівки, які вони купили. Дякую кожному і кожній, хто долучається до збору коштів завдяки вам, маємо змогу допомогти нашим Збройним силам. Дуже вдячний жителям Великофоснянського старостинського округу, тим хто організував благодійний концерт та тим, хто завітав на нього, за розуміння, чуйність та допомогу для ЗСУ. Дякую дітям за їх допомогу військовим. Саме їх допомога надає сили нашим Героям. Щиро дякую нашим Захисникам та Захисницям, за те що тримають оборону та дають гідну відсіч ворогу. Ми всі разом робимо спільну справу задля перемоги», - зазначив міський голова Іван Коруд.

Від початку повномасштабної війни,  на потреби ЗСУ від громади передано 16 автомобілів.