Присвоєння звання «Почесний громадянин міста Овруча» - Кишларю Дмитру Володимировичу

  • 115

Фото без опису25.05.2023 року на сесії Овруцької міської ради, з нагоди Дня Героїв та вшанування пам’яті земляка, який загинув в російсько-українській війні, захищаючи цілісність і суверенітет України, першим в порядку денному було розглянуто питання «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Овруча» (посмертно). На сесію були запрошені батьки Героя Володимир Ілліч та Наталя Валентинівна. Відповідно до рішення 41 сесії №1828 від 25.05.2023 року «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Овруча» вирішено надати посмертно звання «Почесний громадянин міста Овруча»:

1. Кишларю Дмитру Володимировичу

Після прийняття депутатами одноголосно даного рішення міський голова Іван Коруд вручив нагрудний знак «Почесний громадянин міста Овруча» (посмертно), посвідчення та грошову виплату батькам нашого Героя. Затим, міський голова та батьки загиблого Героя поклали квіти до стенда «Пам’ятаємо кожного, хто захищав суверенітет та територіальну цілісність України».

Керівник громади Іван Коруд зазначив: «Ми не маємо можливості повернути вашого сина до життя. Але нам під силу висловити вам, дорогі батьки, шану за Героя, справжнього патріота, який віддав своє життя задля мирного неба над вільною Україною.                                                                                                                    Пам’ятаємо кожного нашого Героя, що поклав своє життя за Україну. Герої не вмирають! Слава Героям! Слава Україні!»