Вітання Овруцького міського голови до Міжнародного дня захисту дітей

  • 71

Фото без описуДорогі діти!

Щиро вітаю вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Саме Ви надихаєте нас дорослих і додаєте нам сил. Ми маємо за кого боротися!

На жаль, війна вкрала у вас дитинство. Ви стали не за віком дорослими.

Сьогодні вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити  найцінніше – наших дітей.

Ми бачимо, як наші діти роблять великі справи вже змалечку: гуртуючись допомагають зібрати кошти на ЗСУ, тоді ми знову і знову переконуємось, що нашу націю не здолати.

Немає жодного старостинського округу в нашій громаді, де діти не займалися б волонтерською діяльністю: плетуть сітки, виготовляють окопні свічки, у перші дні війни готували їжу для військових, плетуть каремати, печуть булочки.

Є й такі діти, які самостійно збирають кошти та постійно передають їх на потреби військових - це Богдан Завадський з Овруча - разом з  мамою  Ілоною Завадською шиють сумки, розфарбовують  їх у патріотичному стилі та продають. Вилучені кошти,  із продажу сумок, хлопець передає на машини для військових; хлопці з Великої Чернігівки - Артем Чорний, Євгеній Товкач, Владислав Ткачук, Даніїл Старовойт та  Роман Заровний -  облаштували "блок – пост" - зібрали ≈ 6000 грн та передали на ЗСУ; дитяча підгрупа «Поліські світлячки» групи хранителів Овруцького Полісся, яку очолює Тетяна Івченко - власноруч виготовляють лікувальні мазі, окопні свічки та амулети для військових; Діана Бима з Ігнатполя продає власноруч виготовлені прикраси – всі вилучені кошти передає на потреби ЗСУ. Діана святкує сьогодні свій день народження тож зичу їй та всім дітям нашої громади  здоров’я. Нехай нашим юним дівчатам та хлопцям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок.

Дякую Вам, наші найдорожчі за цей неоціненний вклад у нашу спільну справу!

Шановні батьки, я безмежно вдячний вам за виховання дітей. За те, що вкладаєте у них усю душу, усе серце, за турботу і переживання, за безсонні ночі, за те, що ростите їх достойними людьми.

Нехай доля наших діток складається легко, нехай зростають вони здоровими, щасливими. Нехай Овруччина  квітне в посмішках дітей!

Слава українським дітям!

З найкращими побажаннями, міський голова                                     Іван Коруд