Міжнародний день захисту дітей у Овручі

  • 184

Фото без описуСьогодні, 01.06.2022 року в центральному парку м. Овруч пройшла низка цікавих, розважальних заходів для малечі з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей!

Навіть зараз, в час коли наша країна страждає від окупантської агресії, не можна забувати про наших дітей, наше майбутнє, заради кого ми боремося та прагнемо швидшої перемоги!

Діти повинні відчувати радість дитинства, спокій, безтурботність, захищеність, тому цього дня всі хто максимально зміг долучитися до створення святкової атмосфери для діток, зробили все можливе для досягнення цієї мети.

Міський голова Іван КОРУД привітав всіх дітей та їх батьків, побажавши міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок дітей! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій та наголосив, що наші діти, це ті заради кого ми повинні творити світле  майбутнє. Подякував організаторам цього свята: колективам - Центру дитячої та юнацької творчості, Овруцької дитячої музичної школи,  Овруцької дитячої бібліотеки, Овруцької центральної бібліотеки ім. А. Малишка, Овруцької дитячої художньої школи, а також добровольчому формуванню Овруцької територіальної громади, Держприкордонслужбі, Національній поліції, військовим, котрі цілодобово стоять на сторожі та забезпечили безпеку найменшим жителям у їхній день.

Присутні дітлахи із захопленням дивились лялькову виставу «Колобок на новий лад», брали участь в конкурсах, танцях, флешмобах,  розважальних іграх, розписували пряники, відвідували виставки Овруцьких майстринь, де для них проводилися різні майстер – класи.

Під час квесту, який підготував колектив ЦДЮТ,  діти отримали яскраві емоції, із задоволенням  шукали «контрольні локації» та виконували необхідні завдання.

Малі художники на повну показували свої таланти та створювали цікаві малюнки на асфальті біля Овруцького БК, а їх помічником цього дня був колектив Овруцької дитячої художньої школи.

Учні Овруцької музичної школи подарували гостям чудовий концерт, який занурив глядачів у море позитивних емоцій.

За сприяння міського голови Івана Коруда, керівники ТОВ «Фора» та ТОВ «АТБ - МАРКЕТ» пригостили всіх малих ласунів морозивом. 

Цього дня, парк уквітчався дитячими посмішками. Весь час тривала атмосфера свята та радості й, дивлячись на задоволених дітей, віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Дуже хочеться, щоб не тільки сьогодні, а й завжди, українські діти та діти усього світу - радісно посміхалися.

Нехай кожна дитина буде щасливою! Варто зазначити, що День захисту дітей - це не лише веселе свято, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти були щасливі.

Перший літній день пройшов в атмосфері дитячого сміху, веселощів та позитивних емоцій.