Звернення Овруцького міського голови Івана КОРУДА у зв’язку із Днем вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

  • 45

Фото без описуНа превеликий жаль, кровожерлива війна, розв’язана росією проти українського народу  забирає життя не лише у дорослих, а й у дітей. 

Віднедавна позитивне і світле свято Дня захисту дітей переплелося з ще однією дуже сумною датою - 4 червня – Днем вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Станом на 3 червня 2023 року більше ніж 1482 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. 484 дитини, білими голубами злетіли у вічне життя… та понад 998 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Важко підібрати слова. Людська свідомість не хоче сприймати ці цифри, але факт, залишається фактом…

Прикро, що українські діти стали ціллю для російських загарбників. Вони вразливі, беззахисні, та безпорадні. Невинні жертви, які лише почали досліджувати світ… Їхнє життя залежить від кожного з нас. Саме заради них ми здатні на найвідчайдушніші кроки.

Нема прощення окупантам – вони влаштували бійню на нашій землі.

Увесь світ згуртувався, щоб допомогти нам зупинити війну, в якій гинуть і страждають діти!

Вірю, що незабаром кожна дитина, разом з усією Україною, святкуватиме перемогу.

Благаю Господа Бога, щоб більше жодна дитинка не постраждала у цій війні.

Діти – майбутнє вільної України. Діти мають жити, вивчати цей світ і зростати щасливими!

Діти мають жити в мирі!

Пам’ять про дітей, які загинули під час війни російської федерації проти України, завжди буде жити в наших серцях.

Нехай дзвіночки, які сьогодні пролунають по всіх містах і селах України, стануть символом сміху загиблих дітей та вічно звучатимуть у пам’яті кожного з нас.

З глибоким сумом, міський голова        Іван Коруд