Кубок Героя України Миколи Ващука - "перейшов" у ФК "Гарт"

  • 176

Фото без описуТрадиційно в селі Велика Хайча Великохайчанського старостинського округу Овруцької міської ТГ, проходять футбольні змагання,  за Кубок Героя України Миколи Ващука, в пам'ять про земляка та ліквідатора аварії на ЧАЕС.

Цей рік не став винятком, 4 червня на стадіоні в с. Велика Хайча, у дружньому, футбольному поєдинку зійшлися 6 команд: ФК «Гарт», ФК «Грек», ФК «Промінь», ФК «Граніт», СК «Вручий», ФК «Прикордонник».

У наполегливій спортивній боротьбі з рахунком 1:0 перемогу здобув ФК «Гарт» (с. Шоломки), який став володарем перехідного Кубка Миколи Ващука. Друге місце завоював ФК «Грек» (с. Велика Хайча).

Приємну місію з нагородження команд виконали Овруцький міський голова Іван Коруд, директор Дюсш М. Овруч Руслан Воробей, староста Великохайчанського старостинського округу Сергій Божок.

У підсумку Овруцький міський голова Іван Коруд подякував організаторам та учасникам змагань за вшанування пам'яті земляка, Героя України Миколи Ващука, який, у далекому 1986 р., захистив людство, від незримого ворога – «мирного» атома, побажав надалі командам - учасницям успіхів на футбольних полях та подякував добровольчому формуванню Овруцької територіальної громади, Держприкордонслужбі, Національній поліції, військовим, котрі тепер, цілодобово, захищають український народ  від зримого ворога – російських катів - окупантів.