В Овруцькій громаді увіковічили пам'ять Героя - Кишларя Дмитра Володимировича

  • 144

Фото без описуСьогодні, 09.06.2023 р в Овруцькій громаді увіковічили пам'ять Героя.

Пам'ятна дошка, яку встановлено на фасаді Ігнатпільського ліцею Овруцької міської ради, буде завжди нагадувати наступним поколінням про випускника цього закладу, Захисника – Кишларя Дмитра Володимировича.

Дмитро Володимирович народився 16 жовтня 1988, проживав в с. Білокамінка.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України Дмитро Володимирович не вагаючись став на захист рідної землі. На жаль, 23 березня 2023 р. біля н. п. Міньківка Донецької області, захищаючи волю та незалежність Батьківщини, загинув смертю хоробрих. Наш Захисник був навідником ІІІ механізованого відділення, ІІ механізованого батальйону, в/ч А0409.

Рішенням 41 сесії №1828 від 25.05.2023 року Кишларю Дмитру Володимировичу присвоєно звання «Почесний громадянин міста Овруча» (посмертно).

Віддати шану Захиснику прийшли учнівський та учительський колективи Ігнатпільського ліцею, односельці, рідні і близькі, Овруцький міський голова Іван Коруд, офіцер 1 відділу Коростенського РТЦК та СП, майор Ігор Гаращук та керуючий справами виконавчого комітету Овруцької міської ради Сергій Лобик.

Овруцький міський голова Іван Коруд подякував колективу Ігнатпільського ліцею, що свято бережуть пам'ять про колишнього учня та в знак пошани до Героя та з нагоди відкриття меморіальної дошки організували та провели зустріч – реквієм. Висловив щирі співчуття матері - Наталії Валентинівні та батьку Володимиру Іллічу та вклонився світлій пам'яті Дмитра Володимировича, який поклав своє вірне, синівське серце до ніг Матері – України.

Вічна пам'ять та шана Герою!

Слава Героям! Слава Україні!