Р І Ш Е Н Н Я виконавчого комітету Овруцької міської ради від 14.06.2023 року № 898 Про розроблення програми комплексного відновлення території Овруцької громади

  • 115

Фото без описуФото без опису

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

                                                             

                                           Р І Ш Е Н Н Я

 

від 14.06.2023 року                  № 898

Про розроблення програми комплексного

відновлення території Овруцької громади

(її частини)

 

З метою забезпечення розроблення програми комплексного відновлення території Овруцької громади (її частини), з урахуванням Закону України «Про засади регіональної політики», ст. 15–2 Закону України «Про регулювання містобудівної документації» та Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

1. Утворити робочу групу з розробки програми комплексного відновлення території Овруцької громади (її частини), згідно з додатком 1.

2. Визначити відповідно до абзацу 1 п. 27 Порядку № 1159 відділ містобудування та архітектури основним виконавчим органом Овруцької міської ради, який розробляє проект Програми відновлення, та надати йому право готувати запити розпорядникам та володільцям інформації, визначеним пунктом 24 Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, затвердженому Постановою.

3. Направити дане рішення до відома обласної державної адміністрації Житомирської області, шляхом надсилання його копії.

4. Рішення опублікувати на офіційних сторінках міської ради, поширити у соціальних мережах, а також через засоби масової інформації із зазначенням, що пропозиції від громадськості приймаються впродовж 30 календарних днів з моменту оприлюднення рішення.

5. Участь громадськості у розробленні програми комплексного відновлення території Овруцької громади (її частини) буде забезпечена шляхом утворення тимчасового консультаційно-дорадчого органу з питань розроблення програм комплексного відновлення території Овруцької громади (її частини).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови Овруцької міської ради Володимира ГРИШКОВЦЯ.

 

Перший заступник

міського голови                                                   Володимир ГРИШКОВЕЦЬ