Подяка Овруцького міського голови Івана Коруда жителям громади

  • 397

Фото без описуДорогі Овручани!

Декілька днів тому, я звернувся до вас з прохання долучитися до збору гуманітарної допомоги жителям Херсонської області, які постраждали внаслідок терористичного акту російських нелюдів: підриву гідроспоруди на Каховській ГЕС, а сьогодні 15 червня, повертаючись з постраждалої від тривалої окупації та руйнівного підтоплення Херсонщини, куди власне відвозив гуманітарну допомогу зібрану саме жителями нашої громади, висловлюю вам слова щирої вдячності за чуйність та доброту, яку ви проявили під час збору гуманітарної допомоги постраждалим жителям Херсонщини.

Це було високо оцінено Калинівською об’єднаною територіальною громадою Херсонської області, начальник селищної військової адміністрації Максим Кожем’яка висловив слова щирої вдячності жителям Овруцької громади, від мешканців Калинівської громади, за надання гуманітарної допомоги, адже вона їм вкрай потрібна.

Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 357491грн 80 коп на рахунок, який був відкритий Центром надання соціальних послуг Овруцької міської ради. За зібрані кошти було придбано: мотопомпи, рукави пожежні, будівельний інвентар (садові тачки, лопати, відра), мастила, ліхтарики, бензопили, гумові чоботи; жителями громади зібрано та передано продукти харчування та одяг, постільну білизну, подушки, ковдри, пледи, засоби особистої гігієни, воду питну, бутильовану, солодощі, консерви м’ясні, макаронні вироби, крупи, цукор, директором с/г підприємства «Агростандарт» Володимиром Невмержицьким було передано човен та двигун до нього, ще один човен та 7 м3  лісоматеріалів було передано від Ігнатпільського старостинського округу, керівництвом ДП «Ліси України» філією «Словечанське лісове господарство» надано - 10, 25 м3 лісопродукції, власником ф/г «Барин ЛДВ» Дмитром Левківським передано – 2 мотопомпи та шланги для всмоктування води.

Я вдячний Богу і Вам, дорогі Овручани, за Вашу небайдужість, бо для  Вас немає чужого горя, ви завжди виявляєте свою людяність. Об’єднавшись на початку повномасштабної війни, – кожен на своєму фронті, дає гідну відсіч російським окупантам, єдиною силою робимо все можливе, щоб захистити  Україну та український народ.

Ваша допомога — це значна підтримка постраждалим людям Херсонської області та величезний вклад у нашу загальну і спільну Перемогу.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади та країни.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

З вдячністю, міський голова             Іван Коруд