Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда

  • 103

Фото без описуШановні Овручани!

Вітаю вас із Державним святом – 27-ю річницею прийняття Конституції України!

Конституція – це ядро України. Це основа Української державності.

Наша Конституція визначає, що Україна є правовою державою, яка базується на принципах поваги до особи й недоторканності її прав і свобод, верховенства права, дотримання закону. Вона забороняє дискримінацію. У Конституції закріплений суверенітет Української держави над всією її територією, яка є недоторканною.

А захист цього суверенітету і територіальної цілісності є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу.

Кожна людина має невід’ємне право на життя, на жаль, про це не чули російські дикуни - окупанти, які намагаються знищити українців як народ, забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю.

Наші Герої стоять міцною стіною за наше конституційне право бути вільними та незалежними.

Кожен із нас добре пам’ятає свій обов’язок – відстояти свою Конституцію. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо український народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.

Ми обов'язково вистоїмо. Україна переможе. Наша Конституція буде діяти по всій Україні: зі Сходу до Заходу, із Півдня до Півночі.

Миру нам усім після перемоги над московськими нелюдами.

Слава Конституції України!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, міський голова           Іван Коруд