Делегація від Овруцької міської ради робочим візитом відвідала польську гміну Завєрце

  • 144

Фото без описуДнями делегація від Овруцької міської ради, очолювана міським головою Іваном Корудом, з робочим візитом відвідала польську гміну Завєрце, яка є офіційно містом – побратимом м. Овруч.

До складу делегації, яка прибула до Польщі з метою продовження встановлення побратимських відносин, увійшли також заступник Овруцького міського голови Наталія Рибинська та депутат Овруцької міської ради Ярослав Макарчук.

Важливим моментом робочої поїздки була зустріч  Овруцького міського голови Івана Коруда з Президентом міста Завєрце Лукашем Конарські, на якій підписано двосторонню угоду про зміцнення зв’язків між українським та польським народами.

Взаємне співробітництво дозволяє партнерам розвиватися в галузі культури, мистецтва, туризму, освіти, спорту та економіки, також сприятиме налагодженню прямих контактів між жителями, установами, асоціаціями та підприємствами.

У ході зустрічі Овруцький міський голова Іван Коруд презентував Овруцьку громаду, обидві сторони обговорити страшні події російсько – української війни та їх наслідки для нашого народу, домовилися про всебічну підтримку України, зокрема нашої громади.

Міський голова нашої громади Іван Коруд подякував пану Лукашу та жителям гміни Завєрце за те, що їх містечко та їх країна в цілому стали другою домівкою для багатьох українців.

Разом ми сильні!

Слава українському та польському народам!

Слава Героям! Слава Україні!