Вітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем родини

  • 91

Фото без описуДорогі Овручани!

 

8 липня відзначаємо День родини.

Вітаю кожну родину нашої громади з цим Днем. Знаємо від діда – прадіда, що найважливіше -  в житті кожної людини – це її родина.

Родина –  сила, захист та надія. Саме в родині ми черпаємо джерело любові, добра, милосердя, поваги до ближнього, тут формується поняття інших духовних цінностей. 

 

На жаль, на сьогоднішній день Україна перебуває у стані війни, багато наших родин не разом, але за цей час кожен із нас усвідомив, що родина – це не тільки рідні люди, а вся українська нація, наша держава, наша громада, і це ми постійно доводимо не словом, а ділом, адже скільки добрих справ задля перемоги ми зробили та робимо, об’єднавшись в одну велику дружню родину. 

 

Безмежна вдячність та доземний уклін тим родинам, які виховали патріотів, Героїв, справжніх синів та дочок України, які загинули за волю та незалежність нашої країни. Ми ніколи не забудемо їхній жертовний подвиг. Вічна пам'ять Героям!

 

Щира подяка родинам, рідні яких на передовій, зі зброєю в руках,  захищають мир та спокій кожного з нас, наші родини. Молимося за ваших синів, дочок, батьків, чоловіків, за наших Героїв – захисників та  віримо, що скоро настане той день, коли запанує мир та спокій в українських сім’ях, і воїни з перемогою повернуться до своїх домівок.

 

Висловлюю слова вдячності багатодітним родинам та родинам, де виховуються прийомні, або ж усиновлені діти – за їхні чуйні серця. Нехай Ваша доброта сторицею Вам повернеться.  

 

Щиро бажаю кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Божої опіки.

 

З Днем родини! Бережіть найцінніше!

З повагою, міський голова     Іван Коруд