В м. Овруч відбувся концерт волонтерсько – мистецького гурту Академія UA

  • 232

Фото без описуУ неділю, 9 липня 2023 року в центральному парку м. Овруч відбувся концерт волонтерсько – мистецького гурту Академія UA у підтримку Збройних Сил України, який для жителів та гостей міста, за ініціативи відділу культури та  за сприяння міського голови Івана Коруда, організували рідні загиблих Героїв Овруччини.

Чарівні українські пісні дарували присутнім Владислав Солоненко та Ілля Ємець, під керівництвом композитора Миколи Сидорчука. Ніжно звучали пронизливі вірші з вуст поетеси та письменниці Марії Кучер, яка виступила неперевершеною ведучою даного заходу.

Відвідувачі концерту мали можливість підтримати добровільними внесками наших Захисників. Адже захід – благодійний.

Під час концерту панувала тепла патріотично налаштована атмосфера.

Овруцький міський голова Іван Коруд зазначив: «З початку війни наша громада згуртувалася і  продовжує демонструвати свою єдність, підтримуючи наші Збройні Сили України, адже війна триває. Лише спільними зусиллями ми дамо гідну відсіч ворогу. Щиро вдячний всім, хто приєднався сьогодні до благодійної акції та не залишився байдужим. Непереможні, бо єдині. Слава Героям! Слава Україні!», -  також подякував гурту Академія UA за  патріотизм та за ту роботу, яку вони роблять в підтримку наших Героїв.

Кожна зібрана гривня із зібраної суми, а це понад 16 000 грн буде використана на потреби захисників.

Це під час концерту було передано допомогу для ЗСУ від юної волонтерки Діани Дими з Ігнатполя.

Наша згуртованість наближає таку жадану Перемогу!