Грантові програми для аграрного бізнесу від програми USAID АГРО

  • 53

Фото без опису27 липня будемо говорити про грантову підтримку бізнесу у 2023 році

Запрошуємо підприємців на 15-тий інформаційно-діалоговий майданчик Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення

Про грантові програми для аграрного бізнесу від програми USAID АГРО розповість Олександр Осовець – керівник групи з допоміжних послуг Програми USAID АГРО:

💭“Програма USAID АГРО у партнерстві з компаніями-постачальниками матеріально-технічних ресурсів збільшить обсяги доступних кредитів для українських агровиробників. АГРО підтримає кредиторів у розробці та впровадженні фінансових продуктів, адаптованих до потреб невеликих агропідприємств і фермерів під час війни”.

Що робити, щоб не було відмови у подачі та схваленні заявок на грант “Своя теплиця”, “Свій сад”, говоритиме Антоніна Кутова – консультантка Програми USAID АГРО, співзасновниця, керуюча партнерка Pro Capital Investment.

Про гранти на теплицю та сад, зміни у цій програмі та основні критерії відбору розповість Ігор Віштак – директор Департаменту аграрного розвитку Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Під час майданчика представники бізнесу зможуть поставити спікерам питання.

🔗Захід відбудеться 27 липня о 16 годині.

Орієнтовна тривалість – 2 години.

👉Для участі пройдіть, будь ласка, реєстрацію – https://forms.office.com/r/nwuse3YnUS.

Усі зареєстровані учасники отримають посилання для участі у заході.

Захід відбудеться за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України" та Команди підтримки реформ Мінекономіки України.

Reform Support Team Mineconomy

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО