Привітання міського голови до Дня Української Державності

  • 166

Фото без описуШановні Овручани!

День української державності  -  це для нас порівняно нове свято, але його поява має глибоке історичне коріння, яке утверджує зв'язок сучасних українців з багатьма попередніми поколіннями.  Державність – це не просто держава і закон, це ми, українці,  адже саме ми творимо її сьогодні. Ми пропагуємо правдиву українську історію, цінуємо минуле українського народу  та спільно будуємо майбутнє нашої країни.

Державні символи України  прапор, герб і гімн – стали невід’ємною частиною нашого життя, нашою святинею,  яка дає нам силу та підіймає бойовий дух наших Захисників.

На превеликий жаль, відзначаємо це свято в час жорстокої війни. Дев’ять років війни на Донбасі, 520 днів від повномасштабного російського вторгнення – об’єднали нас, зробили сильними, незламними та непохитними. Ми стали єдиною українською родиною, нас об’єднує спільна мета -  наша українська перемога над ворогом.

Я вдячний жителям нашої громади за те, що разом, кожен на своєму фронті, працюємо на перемогу. Особливо вдячний  дітям, які у будь – який спосіб намагаються допомогти нашим воїнам. Наша людяність  – це і є державність.

Щиро вдячний нашим Захисникам, які своїм потом і кров’ю, зі зброєю в руках, виборюють суверенітет та територіальну цілісність рідної землі. Їх сила духу та патріотизм – це і є державність.

В пошані схиляю голову перед світлою пам’яттю Героїв, які, щоб вберегти матір – Україну, поклали свої вірні синівські серця, до її ніг. Їх Героїзм  – це і є державність.

У цей день я бажаю кожному, щоб на нашій рідній землі завжди панували мир і злагода. Бажаю добра Вам і Вашим родинам, а нашій країні – процвітання, сили, слави і найшвидшої Перемоги!

Слава нашій державі!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, міський голова                       Іван КОРУД