Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем молоді

  • 160

Фото без описуДорогі юнаки і дівчата!

Щиро вітаю вас з прекрасним святом – Днем молоді.

Ви надійна опора нашої громади, бо саме ви, сьогоднішні школярі, студенти, молоді фахівці, підприємці, захисники та захисниці України визначаєте, яким буде подальший розвиток громади та  країни в цілому.

Пишаюся досягненнями кожного з вас, адже ви демонструєте  гарні  результати в освіті, розкриваєте свої таланти у мистецьких заходах, тримаєте високу планку у спорті, показуєте людяність та силу духу у волонтерстві. Захоплююся вашою патріотичністю, відповідальністю, цілеспрямованістю та креативністю.

На жаль,  в нашій країні йде війна, розв’язана російським нелюдом, це дуже складний період, але водночас важливий: найкращі сини і дочки України, зі зброєю в руках,  відстоюють суверенітет і територіальну цілісність рідної землі. Наші Герої  щодня ризикують життям заради миру та спокою на рідній землі. Будьте їм вдячні  за можливість навчатися та розвиватися.

На превеликий жаль, у цій війні багато людей віддали своє молоде життя заради України, тож гідно шануйте пам'ять відважних Героїв.

Пам’ятайте, майбутнє  - за вами. Ростіть, творіть, здобувайте та будьте в усьому успішними! Впевнено крокуйте до своєї мети!

 Бажаю всім здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів.

Міський голова                            Іван КОРУД