Привітання Овруцького міського голови з Днем Державного Прапора України

  • 58

Фото без описуШановні Овручани та гості міста!

Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України. Його барви – блакить неба та жовтий лан - є символами працелюбності наших людей від сходу до заходу, від півночі до півдня.

Ми маємо берегти і шанувати Прапор України, як найвищу національну святиню. Та мить, коли підіймається Прапор України та звучить Державний Гімн - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну та її захисників.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серця кожного українця віру в Перемогу над російським агресором. На превеликий жаль, в нашій країні йде війна, але український народ виборює право на свою незалежність та мирне майбутнє.  У серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Ми згуртувалися, щоб відстояти мир на своїй Батьківщині, за що я вдячний кожному із вас. Чітко усвідомлюємо, що омріяна заможна та вільна Україна будується і в тилу, і на фронті.

Схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі зі зброєю в руках, відстоюють суверенітет та територіальну цілісність нашої України.

Вклоняємось світлій пам’яті Героїв, що поклали свої синівські серця  до ніг матері – України, захищаючи її від російського нелюда. Ми у вічному боргу перед ними.

Вірю, що єдність українського народу допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави, бо ми усі разом і кожен особисто відповідальні за долю своєї країни.

З нагоди свята щиро бажаю вам якнайшвидшої Перемоги, міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та   наснаги.

Нехай мир і злагода панують у нашому домі!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, міський голова           Іван Коруд