Звернення Овруцького міського голови Івана Коруда з нагоди Міжнародного дня миру

  • 96

Фото без описуШановні Овручани!

Сьогодні, 21 вересня, в усьому світі відзначають Міжнародний день миру.

Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю, але жорстока війна, з якою на нашу землю прийшли  російські нелюди, змінила свідомість українського народу: зруйнувала міста і села та зламала тисячі доль. Слова Перемога та Мир стали надзвичайно дорогими для кожного з нас.  

Щиро прошу у Всевишнього, щоб скоріше повернувся мир у наші домівки.

Дякую українським Захисникам та Захисницям за те, що борються за мир на рідній землі, щодня наближають омріяну перемогу,  гідно дають відсіч російським окупантам і відстоюють  свободу, демократію  та незалежність України. Ваш подвиг, героїзм і відвага назавжди будуть в історії нашої країни та в серці кожного з нас.

Вічна пам'ять та шана тим, хто віддав своє життя, звільняючи рідні міста й села від російського ворога, задля мирного майбутнього наших дітей. Сумуємо за кожним Героєм. В наших душах невимовний біль за кожне втрачене українське життя. Пам'ять про них житиме вічно.

Щиро дякую жителям громади за небайдужість, активну громадську позицію, за підтримку наших Захисників. Ви робите все можливе для наближення  нашої неминучої Перемоги та Миру нам на нашій Богом даній землі!

Нехай «Дзвони Миру», які є символом сьогоднішнього дня, якнайшвидше зазвучать по всій Україні, сповіщаючи  про нашу Перемогу над ворогом.

Бажаю всім мирного, переможного  неба, спокою і затишку у домівках.

Ми єдині та непохитні!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою, міський голова      Іван Коруд