ОГОЛОШЕННЯ про продовження терміну проведення конкурсного відбору бізнес-проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання фінансової підтримки на їх реалізацію

  • 110

Фото без опису

З метою забезпечення сприятливих умов для розвитку малого підприємництва на території Овруцької ТГ в рамках виконання Програми сприяння розвитку малого і середнього підприємництва в Овруцькій ТГ на 2021-2025 роки, Овруцька міська рада оголошує продовження терміну прийому заяв на конкурсний відбір проектів розвитку малого підприємництва для отримання фінансової підтримки на умовах співфінансування за рахунок коштів суб’єктів господарювання, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництва на реалізацію проєктів.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до умов конкурсу, право на одержання фінансової підтримки мають суб’єкти малого підприємництва, які здійснюють діяльність на території Овруцької міської територіальної громади та реалізують бізнес-проекти, спрямовані на створення нових робочих місць, розвиток нового виду виробництва, впровадження енергозберігаючих, екологічно чистих та перспективних технологій, виробництво товарів експортного спрямування та імпортозамінних, модернізацію, оновлення та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів виробництва товарів (надання послуг).

Суб’єкти малого підприємництва, які бажають взяти участь у конкурсному відборі заповнюють анкету, розміщену на веб-сайті Овруцької міської ради, та подають секретарю конкурсної комісії такі документи:

  • заяву на участь у конкурсному відборі;
  • бізнес-план з фінансово-економічним обгрунтуванням проекту;
  • календарний план реалізації проекту;
  • довідку про банківські реквізити, видану банківською установою, в якій відкрито розрахунковий рахунок;
  • довідки про відсутність простроченої заборгованості зі сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів, внесків до фондів загальнообов’язкового соціального страхування, з виплати заробітної плати;
  • інформацію про розмір державної допомоги, отриманої після 02 серпня 2017 року (ЗУ «Про державну допомогу») та зобов’язання про доведення до відома головного розпорядника інформації про отримання будь-якої нової державної допомоги протягом строку отримання фінансової підтримки.

Кожний претендент може подати тільки одну заявку на отримання фінансової підтримки протягом поточного бюджетного року та отримати фінансову державну підтримку тільки одного виду, що надається за рахунок коштів бюджету, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого та середнього підприємництва.

Учасники конкурсного відбору забезпечують повноту і достовірність відомостей в наданих до конкурсної комісії документах.

Заяви, подані з неповним пакетом документів не реєструються, та повертаються учасникам конкурсного відбору для усунення виявлених недоліків.

Прийом заяв на участь у конкурсному відборі продовжується до 09.10.2023 року включно.

Конкурсний відбір відбудеться 23 жовтня 2023 року о 10:00 год в малому залі засідань Овруцької міської ради за адресою: Овруцька міська рада, 11101, вул. Тараса Шевченка, 31-а, м. Овруч, 3 поверх (Малий зал засідань).

Порядок використання коштів на умовах співфінансування за рахунок коштів суб’єктів господарювання, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництва на реалізацію проектів можна знайти за посиланням: ovruch-rada.pp.ua

Адреса для подачі заявок: Овруцька міська рада, 11101, вул. Тараса Шевченка, 31-а, м. Овруч, каб. 417.

Контактний телефон: 0974135510, ел. адреса: ovruch.invest@gmail.com .