Привітання міського голови Івана Коруда із Всекураїнським днем бібліотек

  • 84

Фото без описуШановні бібліотекарі нашої громади! 

 

Сьогодні, 30 вересня відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. 

Бібліотека -  скарбниця знань, багатство кожної держави, а бібліотекар – хранитель духовної спадщини поколінь та людської мудрості.

Цілком погоджуюся з твердженням, що ми живемо в світі інноваційних інформаційних технологій, - та жодний ґаджет не замінить книгу, яка протягом віків залишається чимось особливим та глибинним для кожної людини.

На сьогоднішній день діяльність бібліотечних установ  нашої громади - багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка та надзвичайно потрібна, адже вони створюють книжкові виставки, організовують поетичні вечори та зустрічі, залучають молодь до спільного читання літератури в гуртках та молодіжному квАРТалі, за допомогою книги вчать дітей пізнавати світ.

З нагоди вашого професійного свята, бажаю вам, дорогі бібліотекарі, в цей нелегкий для нас і нашої країни  час, миру та ПЕРЕМОГИ, міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям! 

 

З повагою, міський голова      Іван Коруд