В Овруцькій громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня дошкілля, Дня бібліотекаря та Дня вчителя

  • 1863

Фото без опису29  вересня 2023 року  Овруцький Будинок культури зустрічав дорогих гостей: колективи загальної, дошкільної та позашкільної освіти, а також працівників бібліотечних установ, - з нагоди Дня дошкілля, Дня бібліотекаря та Дня вчителя.

Відомо, що люди саме названих професій, невтомно і щедро засівають дитячі душі добром на легку життєву дорогу. Саме вони  виховали не одне покоління справжніх патріотів, які міцною стіною стоять на захисті рідної землі та наближають таку омріяну Перемогу.

На жаль, вчорашні учні, а нині мужні воїни, віддають своє життя у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх невинно убієнних та загиблих, в російсько – українській війні, поіменно згадавши наших земляків, які стали небесними янголами.

Зі словами вдячності до присутніх звернулися заступник директора департаменту освіти Житомирської ОДА Світлана Близнюк, провідний менеджер естонського центру Міжнародного розвитку Анна Сілем, Овруцький міський голова Іван Коруд, голова ради директорів ЗЗСО Анатолій Невмержицький, заступник начальника відділу з гуманітарних питань Анна Півень, начальник відділу культури і туризму Юлія Корчемна, директор Овруцької музичної школи Віктор Ткаченко та  голова профспілки закладів освіти Ольга Повалій, побажавши успіхів, натхнення і терпіння в відповідальній справі: навчанні та вихованні підростаючого покоління.

Овруцький міський голова Іван Коруд, під час вітального слова, зазначив, що саме від професійності та майстерності кожного з присутніх залежить те, яким буде наше суспільство в майбутньому.

Окрім привітань та побажань, педагогів, вихователів та бібліотекарів з усіх куточків нашої громади чекала урочиста подія – вручення почесних грамот, грамот та подяк від Житомирської ОДА та Овруцької міської ради.

Загалом захід пройшов не вимушено та огорнув незабутніми моментами, які назавжди закарбуються у пам’яті і серцях присутніх, даруючи віру, що скоро настане той день , коли закінчиться війна і наші Захисники та Захисниці з Перемогою повернуться додому, а на нашій землі знову засвітить яскраве сонце під мирним українським небом.

Слава Героям!

Слава Україні!