Турбота про людей поважного віку

  • 287

Фото без опису1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі.

Тож і в Овруцькій громаді не забувають  про літніх  та одиноких людей, адже на їх долю випало багато нелегких випробувань, тому особливо хочеться, щоб кожен із них зараз відчував турботу, увагу та повагу.

1 жовтня, у Міжнародний день людей похилого віку, Овруцький міський голова Іван Коруд разом з начальниками відділу соціальних послуг Оксаною Барановською, Центру надання соціальних послуг Тетяною Казмерчук та керуючим справами Овруцької міської ради Сергієм Лобиком з подарунками завітали до тих, хто перебуває в стаціонарному відділенні с. Нові Велідники та людей поважного віку нашої громади, які зустріли свою 95 осінь та старших.

Загалом, цього дня 63 подарунки знайшли своїх господарів: 27 продуктових наборів для людей категорії 95 + та 36 комплектів постільної білизни та фрукти для тих, хто перебуває в стаціонарному відділенні с. Нові Велідники, адже увага у цей день наповнює душу особливим теплом і любов’ю.

Приватні підприємці Тетяна Бойцова та Галина Кузьменко, з вітаннями, долучилися до поїздки в стаціонарне відділення с. Нові Велідники, порадувавши всіх, хто там перебуває, солодкими гостинцями та подарували новий посуд для закладу.

Щиро бажаємо старшому поколінню, міцного здоров’я, мирних, спокійних і добрих днів. Нехай Всевишній оберігає Вас.