Звернення Овруцького міського голови Івана Коруда до жителів громади у зв’язку із відзначенням Дня визволення України від німецько – фашистських загарбників

  • 231

Фото без описуШановні жителі Овруцької громади!

 

Кожного року 28 жовтня український народ відзначає День визволення України від німецько – фашистських загарбників та віддає шану українцям, які боролись і перемогли нацизм у роки Другої світової війни.

Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу, адже 79 років тому на нашу благословенну українську землю прийшов довгоочікуваний мир, за який наші діди і прадіди на фронтах Другої Світової війни віддали найдорожче – своє життя. 

Я вдячний усім тим, хто у ті далекі роки здійснив героїчний подвиг та звільнив нашу країну від окупації.

Але на превеликий жаль, сьогодні Україна переживає повторення тієї трагедії, українському народу знову довелося стати на захист Батьківщини  від посягань сусідньої держави.

Кращі Сини і Дочки України героїчно, зі зброєю в руках, протистоїть повномасштабному вторгненню російських нелюдів. Вони самовіддано захищають рідну землю, вселяючи  віру у нашу перемогу.

Пишаюся відвагою захисників України, серед яких багато жителів нашої громади.   Кожен із них є прикладом мужності та патріотизму. 

У великій пошані схиляю голову перед світлою пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність рідної країни.

Від щирого серця бажаю кожній родині Перемоги, миру і спокою, нехай збудуться заповітні мрії та сподівання, нехай наші Захисники та Захисниці якнайшвидше повернуться у свої родини.  
Слава Україні!

Слава Героям усіх поколінь!

З повагою, міський голова                 Іван Коруд