Помер прикордонник - Корженко Володимир Васильович

  • 178

Фото без опису Із сумом повідомляємо, що 3 листопада 2023 р., внаслідок тяжкої хвороби, помер військовослужбовець, житель м. Овруч – Корженко Володимир Васильович, 25.02.1971 р. н. (уродженець с. Корчівка).

Закінчив Володимир Васильович Кирданівську школу.

Багато років присвятив службі в прикордонних військах.  У 2015 - 2016 року проходив службу в зоні АТО/ООС. Після виходу на військову пенсію – працював у Овруцькому газовому господарстві.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення, добровольцем повернувся до лав прикордонників та став на захист рідної країни.

Відповідальний,  комунікабельний, доброзичливий,  ввічливий, товариський, працьовитий, мужній. Людина щирої та світлої душі, любив життя та море… Таким Володимир Васильович залишиться в пам’яті всіх тих, хто його знав.

Прощання з Героєм та поховання відбудеться завтра, 04.11.2023 р. о 12 год 00 хв – церемонія відспівування та прощання з Героєм вдома м. Овруч вул. Відродження буд. 25, кв. 38, по завершенню -  піша хода до центральної площі міста (вул. Тараса Шевченка), де відбудеться мітинг – реквієм.

Поховають Героя на цвинтарі в с. Корчівка.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив міської ради та жителі громади висловлюють щирі співчуття матері Марії Михайлівні, дружині Наталії Володимирівні, синам Іллі Володимировичу та Василю Володимировичу, сестрі Галині Василівні, брату Михайлу Васильовичу, близьким, рідним, друзям, бойовим побратимам з приводу передчасної смерті нашого Героя.

Нехай душа Володимира Васильовича знайде вічний спокій.

Світла пам'ять та Слава Герою!