УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

  • 130

Фото без описуКультура – це життєва сила суспільства: історія, традиції, мистецтво та  самобутність народу. Адже саме фахівці культурної сфери створюють та оберігають ту вікову красу, яка передається поколіннями.

У Всеукраїнський день  працівників культури та майстрів народного мистецтва в Овруцькому будинку культури відбулися урочистості, на яких Овруцький міський голова Іван Коруд привітав працівників закладів культури,  аматорські колективи та майстрів народного мистецтва Овруччини. Керівник громади висловив присутнім слова щирої вдячності за те, що зберігають національні культурні надбання, а також міцно тримають свій, культурний фронт, повсякчас допомагаючи і підтримуючи наших захисників і разом з усіма наближають Перемогу України. 

Ряд спеціалістів в галузі культури нагороджено почесними грамотами,  грамотами та грошовою винагородою Овруцької міської ради за самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у культурно-мистецьке життя громади.

З нагоди професійного свята був організований святковий концерт, який пройшов у надзвичайно теплій та дружній атмосфері.