Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем Збройних Сил України

  • 88

Фото без описуДорогі Захисники і Захисниці рідної землі, ветерани!

6 грудня  вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизни. Щиросердно вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Сьогодні на долю українського народу випало важке випробування - війна. Вже майже 10 років День Збройних Сил України відзначається в умовах війни на сході країни та другий рік поспіль - в умовах повномасштабного російського  вторгнення. За цей час сотні тисяч українців без остраху вдягли військову форму та зі зброєю в руках стали на захист Батьківщини.

Вдячний усім, хто захищає українську землю! Ви – Герої сьогодення. Ви - опора та надія  держави. Ви - творці новітньої історії нашої країни.  Ваші мужні руки тримають Україну, а ваш незламний дух та стійкість надихають нас та вселяють віру у нашу велику перемогу!

Висловлюю шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок настільки сильне відчуття патріотизму та безмежної відданості Батьківщині.

На жаль війна не буває без жертв. Багато Захисників віддали своє життя за суверенітет та територіальну цілісність рідної країни. Низько схиляю голову перед  світлою пам’яттю Героїв та  їх родинами.  Кожен із тих, хто віднині  поповнив небесне військо, назавжди залишиться в наших серцях, їх подвиг неоцінений та  незабутній.

У цей день щиро дякую ветеранам війни за героїзм, мудрість, досвід, знання та мужність. Ви вистояли та витримали усі випробовування, стали взірцем стійкості та витримки.

Овруцька земля пишається й буде пишатись своїми Захисниками.

Дякую вам за служіння, сміливість та готовність захищати свою Батьківщину. Бажаю вам міцного здоров'я, сімейного добробуту, безпечного добра нашої України та якнайшвидшої перемоги України!

Слава Збройним Силам України!

Слава Героям!

Слава Україні!

Із шаною та повагою, міський голова     Іван Коруд