Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем місцевого самоврядування

  • 77

Фото без описуШановні жителі громади, депутати, працівники міської ради та виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, волонтери та ветерани органів місцевого самоврядування.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято кожного з нас, адже разом ми розв'язуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашої громади, забезпеченні її життєдіяльності. На наших плечах лежить відповідальність за благоустрій, підвищення якості адміністративних послуг, реалізації задумів та перспективних планів - тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.

Велика роль у розвитку місцевого самоврядування належить депутатам, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного з нас бути почутим.

Дякую всім, хто має причетність до місцевого самоврядування за  спільну роботу задля добробуту людей.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах місцевого самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й добробуту. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

Миру й добра кожній нашій сім’ї, кожній родині. Перемоги нашій Україні.

З повагою, міський голова     Іван Коруд