Два позашляховики, три мотоцикли МТ-10, харчові продукти та теплі речі, - саме з такою гуманітарною валізою, до професійного свята, завітали Овруцький міський голова Іван Коруд та начальник відділу цивільного захисту і оборонної роботи Володимир Баши

  • 205

Фото без описуДва позашляховики, три мотоцикли МТ-10, харчові продукти та теплі речі, - саме з такою гуманітарною валізою, до професійного свята, завітали Овруцький міський голова Іван Коруд та начальник відділу цивільного захисту і оборонної роботи Володимир Башинський  на фронт до наших земляків в н. п. Просяна Дніпропетровської області та м. Великий Бурлук на Харківщині.

Традиційно гроші на транспорт зібрали працівники Овруцької міської ради та старостинських округів, а також небайдужі люди громади. В когорті постійних добродійників  –   подружжя Лейкіних та  Михайло Шваб із Заріччя.  2382 тисячі гривень, зібраних під час змагань на Кубок в честь  нашого земляка,  Героя України Миколи Ващука, передала його сестра Любов Кобилинська із Великої Хайчі. Приєдналися  до збору коштів  Раїса Кудрявцева з Коренівки  та Світлана Лавренчук із Норинська. Значний внесок у допомогу зробив і   виходець з Овруча Ігор Смирнов.  Зібрані під час благодійних  концертів на потреби ЗСУ, що  відбулися у Невгодах  (тут «наспівали» на 4509 грн) та Гошові, де зібрали 4740 грн, теж долучили до загальної казни допомоги. Наталія Медведчук з с. Ігнатпіль вив’язала та передала 8 пар теплих шкарпеток для наших захисників.

Місцевий підприємець Олег Скорецький надав автомобіль Mercedes для перевезення зазначеного вантажу на фронт. Здійснив перевезення досвідчений водій Петро Мошківський.

«Завдання для кожного з нас  в тилу – допомагати  фронту. Дякую небайдужим людям за допомогу та підтримку ЗСУ, адже нашим Захисникам та Захисницям дуже важливо - на передовій, відчути тепло рідного краю та душевність земляків. Окремої подяки заслуговує колектив приватного підприємства «Металіст» за виготовлення та прикріплення металевих конструкцій до мотоциклів для транспортування поранених.»,- зазначив міський голова Іван Коруд.

Таким чином, загалом, на передову за кошт працівників Овруцької міської ради, небайдужих жителів громади та естонських друзів  передано 27 авто транспортних засобів  та три мотоцикли, які було придбано завдячуючи приватному підприємцю Валерію Бельському.