Привітання Овруцького міського голови Івана КОРУДА з Новим роком!

  • 100

Фото без описуШановна Овруцька громадо, дорогі земляки!

 

Минає 2023 рік. Для кожного з нас цей рік, як і попередні, видався важким, сповненим болю, страждань та непоправних втрат, адже майже десять років живемо в умовах війни та другий рік поспіль - в умовах повномасштабного російського вторгнення. На жаль,  ворог, не полишає своїх варварських намірів щодо знищення української нації.  Проте, ми мужньо, єдиною родиною долаємо труднощі, даруючи один одному тепло, увагу та турботу.

Підсумовуючи всі події 2023 року, хочу висловити слова подяки: Захисникам і Захисницям за можливість зустрічати новий 2024 рік, кожній мамі, батьку, дружині, чоловіку, дитині, брату, сестрі – усім, чиї рідні і близькі сьогодні зі зброєю в руках виборюють кожен клаптик української землі, низько схиляю голову перед світлою пам’яттю Захисників, які навічно залишились в бою. Вклоняюся перед їхніми рідними і близькими людьми за Героїв, які віддали за усіх нас свої життя. Сердечно вдячний волонтерам, за їх невтомну працю, рятувальникам, які першими приходять на допомогу, вчителям, які навчають дітей та формують у них високі патріотичні почуття, лікарям, які охороняють здоров’я своїх пацієнтів, енергетикам – за світло в наших оселях, комунальникам, які забезпечують нам комфорт, підприємцям, які тримають економіку держави та кожному і кожній, хто своєю невтомною працею та мудрістю  пише історію нашої громади.

Щиро вітаю Вас з прийдешнім Новим 2024 роком! Сердечно бажаю всім миру та злагоди, благополуччя, міцного здоров’я і щасливого життя на рідній землі! Нехай Новий рік стане для нас переможним, а всі мрії та бажання – неодмінно здійсняться! Нехай кожна дитина пізнає щасливе, безтурботне дитинство, назавжди забувши страшне слово «війна».

Єднаймося, бережімо один одного, дякуймо воїнам, молитовно звертаймося до Господа Бога, щоб захистив наших Героїв і всі вони в 2024 році повернулися здоровими та неушкодженими до рідних домівок, шануймо рідну Україну,  пам’ятаймо про земний подвиг кожного українського Захисника, який віддав своє життя, захищаючи рідну Україну і кожного з нас!

Нехай на нашу землю якнайшвидше прийде Перемога, а з нею - мир і процвітання!

З шаною та повагою,  міський голова                  Іван КОРУД